TIMEFORDELING Spareban1 Stadion Kunstgress - 2017

Trykk Her for for å se timefordelingen 2017 - Sparebank1 stadion kunstgress

Etter innspill og flere timers kabalarbeid er timefordelingen for Sparebank1 stadion Kunstgress lagt. De fleste ønsker har vi klart å ivareta, og ikke minst de som har vært tilnærmet absolutt. To forhold må nevnes; rekruttlaget er satt opp med kun 1 time halv bane torsdag. Halv bane er ikke problematisk fordi antallet på trening ikke har vært spesielt høyt. Treningen kan strekkes til 1,5 time med å ta oppvarmingen på ledig areal (kun aldersbesteme lag som ikke bruker hele bana) og starte en halv time før oppsatt tid på planen. A-laget herrer har vi ikke klart å plassere inn på torsdag, og her må de opprettholde treningstid i hallen og jeg vil tro at det er få problemer å få tid på litt sen kveld som ønsket

Vi ber også lagene som får lagt kamper i treningstid til andre lag og informere berørte tidlig. Lag som opplever kampkollisjon kan flytte treningene til gressbanen (når den er klar til bruk, det vil si at banekomiteen har åpnet banen)  slik at trening blir mulig å gjennomføre. Ved kampkollisjoner er det også mulig å flytte trening til Finnmarkshallen (ta kontakt med F-hallen for avtale). I tillegg har vi noe ledig kapasitet som dere vil se av oversikten hvor det kan legges trening etter avtale. 

Under fanen terminliste vil vi legge ut kampdagbok for Sparebank1 Stadion Kunstgress. Viktig å bruke den tidlig for å kunne planlegge treninger/eventuelt flytte ved kollisjoner. Kampdagboka er viktig å bruke når en skal endre kamptidspunkt for å sjekke ut om det er ledig bane. Har lagt fredag ettermiddag inn som mulig ekstratrening for guttelaget dersom det blir mye kampkollisjoner for deres trening. Denne funksjonen har vi ikke nådd å få på plass per dato, men vil legge den inn så raskt som mulig. Meld fra på FB-siden dersom kamper flyttes slik at eventuelle lag som har trening slipper å møte uten å få trent.


TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 91
Hittil denne måneden: 38081
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
 

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?