Dalen-damene henter forsterkning fra USA

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 18.06.19 19:18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katelin Pell i aksjon hjemme i USA på fotballbanen

Erfaren ung spiller styrker Dalen.

Dalen-damene forsterker i en svært tett 2. divisjon for Troms og Finnmark.
Det har både vært mye «lykkelige omstendigheter» og mye skader for Dalen. I siste kamp ble Brita Eira ankelskadd og gjorde forsvarsproblemene enda større.
– Før sesongen «mistet vi» vi fjorårets toppscorer Lotte Thomassen som venter barn i fotballferien. Flere andre fra fjorårets stall er ute med graviditet eller fødsel. For et par uker siden havnet tvillingsøster til Lotte, Birte Mjøen, ute med det vi frykter er en alvorlig kneskade, og Brita er også et alvorlig tap for oss i kampen mot Porsanger i tillegg til at Sofie Berg er ute, men da er det ekstra godt at vi kan ha fått inn en skikkelig forsterkning som vi har stor tro på, sier trener Jarle Mjøen som forventer å ha Brita og Sofie med til neste kamp mot Senja/Finnsnes (B).

Fra USA
Forsterkningen som nå hentes inn er Katelin Pell, 22 år gammel fra Grand Rapids, Michigan, USA. I og med at hun er fra USA har overgangssaken gått til forbundet i Oslo for behandling, og det er dermed ikke sikkert at hun blir spilleklar til morgendagens kamp mot Porsanger.
– Vi både håper og tror at Katelin blir klar. Uansett blir det første kamp for henne, og vi ser henne først og fremst som en forsterkning på litt lengre sikt, sier trener Mjøen,.

Hvem er så Katelin
Hun flytter snart inn i leilighet ved siden av treneren i Mobrinken i Tverrelvalen, men har vært i Alta i et par år hvor hun har studert reiseliv.
– Jeg begynte å spille fotball da jeg var 6 år, og det ble klubbfotball fra jeg var 12. Da jeg var liten begynte jeg som målvakt. Til slutt ble jeg lei av å forhindre mål, og ønsket å spille en offensiv posisjon slik at jeg kunne begynne å score mål. Fra det tidspunktet har jeg spilt midtbane og angriperposisjoner, forteller nysigneringen til Dalen.

Ambisjoner
Hennes plan i USA var å fortsette å spille høyskolefotball, men tilfeldigvis fant hun Arctic Adventure Tourism Bachelor-studiet i Alta.
–Jeg bestemte meg for å flytte langt nord og ta litt pause fra fotballambisjonene mine. Nå når studiene er ferdige, er jeg klar til å komme tilbake på banen, Jeg gleder til å bidra til å skape mange fine fotballøyeblikk med Tverrelvdalen. Fotball har vært en del av livet mitt siden jeg var liten jente og det føles godt å være i gang igjen.

Fotball CV:

2012 Division 2 All-Conference Hederlig omtale

2013 Divisjon 2 All-Conference

2014 Division 2 All-Conference

2015 Division 2 All-Conference

2015 Division 2 Distriktsmester - Northview High School

I 2017 tok hun overgang til Alta IF, men det ble lite kamper.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 267
Hittil denne måneden: 3804
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?