Humøret og Fagtrykk vant sponsorcupen

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 15.09.18 22:11

Historiens beste sponsorcup ble lørdag vunnet av Faggtrykk/Masternes.

Turneringsleder og sjef i fotballgruppa til Tverrelvdalen IL, Ole Andersen, kunne fornøyd konstatere at sponsorturneringen 2018 ble den beste siden arrangementet ble startet opp i 2014.
- Humøret, innsatsen og fair-play-sinnstillingen er noe våre aktive kan lære av. Det så sinnsykt artig ut, og vi observerte at trivselen var svært høy. Selv lag som måtte tåle mange baklengs i kampene ble egentlig vinnere hos meg; det å stille klar til avspark med lag med blandet, alder og kjønn, har min respekt sier Andersen.

Artig gi noe tilbake
Gruppelederen synes det er kjempeartig å kunne gi noe tilbake til alle som er med som økonomiske støttespillere for Tverrelvdalen il. Derfor har sponsorcupen høry prioritet.

At noen lag også har ambisjoner om å hente hjem tittelen som vinner av sponsorcupen gjør den enda mer spennende. Fjorårsvinner Svein Thomassen AS, kunne denne gang ikke stille. Dermed var det duket for Elektriker1 - vinneren i 2016. Trodde alle. Elektriker1 var best spillemessig, men fikk knallhard motstand i gruppespillet. Dermed måtte de vinne siste gruppespillkamp mot debutant i sponsorcupen, Sparebank1 Nord-Norge. Det klarte de ikke etter å ha kommet under med tre mål. Sakte men sikkert hentet de inn ledelsen, men fikk aldri vinnermålet de måtte ha for å gå videre.

Dermed ble det gruppevinnerne Harald Nilsen AS, Arvid Thomassen AS, Fagtrykk/Masternes AS som gikk til semifinalene sammen med berste toerlag SNN (tre lag på lik poengsum, kun et mål skilte i SNNs favør). Fagtrykk/Masternes vant sin semi, det samme gjorde Sparebank1, men i finalen var Fagtrykk/Masternes suverene. Dermed har ikke Paul Håkon Nilsen noe annet å gjøre enn å sørge for at spillerne møter godt forberede i september 2019 for å forsvare tittelen. Nytt av året var premie til vinnerlag; alle fikk sesongkort for 2019 til alle Dalens kamper i Finnmarksserie og 2. divisjon damer.

Vi lot oss imponere av mange av spillere som var i aksjon på Sparebank1 Idrettspark, men kanskje mest over skuddstyrken til Michael Hamnevoll.

Her er bildene av lagene som gikk til semifinaler (Vinnerlaget Fagtrykk allerede presentert).

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 219
Hittil denne måneden: 3756
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?