Toppspiller styrker Dalen-damene

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.08.18 07:44

Tidligere Stabak og nå Røa-spiller Sofie Berg har skrevet under for Dalen.

18-åringen har en rekke aldersbestemte kamper for Tverrelvdalen, og har spilt flere aldersbestemte turneringer de siste årene for Dalen mens hun har bodd i Bærum.Nå flytter hun "hjem" til Alta for å avslutte videregående skole. Torsdag skrev hun under for Tverrelvdalen.

Hun gikk for to år siden til Stabæk og fikk mange kamper for Stabæk J19-elite. Foran årets sesong tok hun overgang til toppserieklubben Røa hvor hun i NFF-statistikken står oppført med fire kamper for Røa Elita. Treningsarenaen har vært med elitelaget, men hun har hatt kamparenaen med Røas 2. divisjonslag.

Berg er en kjapp, teknisk god angrepsspiller som kan bekle både kant og midtspiss-rollen.

Tverrelvdalen har brukt overgangsvinduet svært godt. Laget er styrket med nevnte Berg, men også Jenny Marie Mannsverk er tilbake i moderklubben etter opphold i Alta IF og fotball i USA. I tillegg redebuterte Katharina Mannsverk for Dalen etter å ha signert for moderklubben rett før sommerferien.

Det er forventet at alle de tre vil være klar til dobbeltkampen borte mot Finnsnes og Furuflaten. To av de vil være i troppen mot Finnsnes, mens den tredje må stå over på grunn av bryllup i Alta hvor flere sentrale spillere er involvert. Alle tre er imidlertid klar til kampen mot Furuflaten søndag 26. august.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 1187
Hittil denne måneden: 1750
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?