Tromsø IL-profiler skal trene våre unge spillere

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 14.08.18 09:13

SNN-akademiet med topptrenere til Dalen tirsdag 4. september.

Tverrelvdalen IL har denne gang vært heldig og får besøk av SNN-akademiet som ledes av tidligere fotballproff og TIL-profil Morten Pedersen. Med seg vil han ha kremen av talent-trenere i Tromsø IL. Sammen skal de kjøre ei treningsøkt for uttatte spillere fra 12 til 16 år, keepere og utespillere. Treningsgruppen blir på rundt 20 og vil i all hovedsak bestå av klubbspillere fra Tverrelvdalen IL, men med noen inviterte spillere fra våre naboklubber.

Fotballkretsen talenttrener, Vidar Johnsen, vil i samarbeid med sportslig ledelse i Tverrelvalen IL plukke ut spillerne til treningsgruppa.

SNN-akademiet skal foruten å bli en fin opplevelse for spillerne som får sjansen til å delta gi aldersbestemte trenere i Alta-området tips innen spillerutvikling, talentutvikling og også fokusere på viktigheten av allsidighet.

Så til klubbens trenere; dette er en unik sjanse til svært matnyttige tips, og ikke minst sjansen til å bli inspirert til en enda bedre trener- og lederjobb for våre yngste. SNN-akademiet er åpent for trenere i fotballkretsen. Ingen påmelding.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 186
Hittil denne måneden: 20190
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?