Dalingen klar for dugnad torsdag

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 02.08.18 08:52

Sammen med gammelordfører Geir Ove Bakken vil Dalingen utgjøre et radarpar i innspurten av ferdigstillelsen av Sparebank1 Idrettspark.

- Æ kommer. Det samme gjør gammelordføreren, æ kaller han for det. Vi har jo begge vært toppspillere for Dalen, men Geir Ove hadde mest suksess som politiker. På dugnaden får han jobbe og æ snakke skit. Vi bytte roller. I politikken e det han som snakke skit, og æ som jobbe, klargjør Manne som har fått på seg de karakteristiske arbeidshanskene som han alltid har på i sitt møte med revypublikum.

Beveger vi oss fra Manne/Dalingen og er litt mer seriøst så er infoen korrekt; både Bakken og Tommy Berg/alias Dalingen/Manne, har bekreftet at de stiller. Manne har helt rett; Bakken får en lederrolle og blir viktig. Manne får prate og holde humøret oppe.

Dugnaden onsdag ble avlyst på grunn av ekstremvarme (30 grader), men i dag (torsdag) er det arbeidsvær. Får å få stadionet klargjort til kamp søndag (2. divisjonen damer, Tverrelvdalen - Fløya), er det behov for godt oppmøte. Gjerdet er så godt som ferdig og det skal nå skrues bord på innsiden (inn mot bana) for å kunne montere stadionreklamen fast. I tillegg skal stadionreklamen skrues fast og monteres opp.

Fangnettstolpene skal justeres og nettet skal monteres. Innbytterbenkene skal kjøres til bana og løftes på plass, samt festes til underlaget.

- Møt opp. Ta med skrumaskin om mulig. Med godt oppmøte vil veldig mye være klart når kvelden kommer, er oppfordringen fra kunstgresskomiteen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 799
Hittil denne måneden: 14187
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?