NY DUGNAD - SPRØYTEPLEN SNART GRØNN

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 26.07.18 15:48

Finishen rundt bana klar snart klar. Fredag 27. juli ny dugnad for å få på plass siste del av gjerde.

Det har vært kjempeoppslutning om dugnaden de siste to ukene. Med topp oppmøte også fredag kl. 17.00, og en lang kveldsøkt, er målet å ha ferdig gjerde rundt bana. Med godt oppmøte vil også ett monteringslag starte med å reise stolpene til fangnettet bak begge målene.

- Det er mange, mange hundre timers arbeid å sette opp et gjerde med den kvaliteten som det er gjort her. Blir fantastisk bra, men for å illustrere hvor mye arbeid det er så vil jeg stipulere bare syingen av flettverket fast til topp- og bunnstreng å være i alle fall 100 timers arbeid, sier Svein Ove Thomassen.

Han var "sjef" onsdag under dugnaden og fikk troppene i arbeid til tross for tidenes regnvær. Bra oppmøte av A-spillerne, men arbeidslederen var ikke fornøyd med at flere av de avsluttet et par timer før han selv.

- Derfor blir det en ny økt fredag, sier Thomassen som berømmer veteranene og ildsjelene Ivar Sætermo, Torgeir Dahle, Tor Arne Mannsverk for kvalitetsarbeid og stor utholdenhet.
- Men aller størst takk til Bodil og Terese Mannsverk som fikset kaffe, traktorvafler og hjemmelaget jordbærsyletøy, legger han til.

Fra kunstgresskomiteen vil vi også benytte anledningen til å skryte av entreprenør Anlegg Nord (Roy Ynge Thomassen AS) og hans folk (spesielt Fredrik Paulsen som har vist stor smidighet og løsningsordintering under finishen av anlegget).

Bildene: Kjempejobb og virkelig fint gjerde. Rundt en firedel av gjerdet ferdig montert.
Torgeir Dahle i kunstgresskomiteen roser Vegard Hykkerud og Heimdal Gård for bidraget med å levere "sprøyteplan rundt deler av anlegget. Med vanning de neste dagene vil tilsådd areal kunne være grønt til Altaturneringen.

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 849
Hittil denne måneden: 14237
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?