Neste stordugnad onsdag 25. juli

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 20.07.18 15:48

Mesteparten av arbeidet med gjerdet er gjort, og nå gjenstår bare "finalen" med å få nettingen sydd på. Siste del av håndlist ble boret og skrudd på torsdag kveld.

Nå blir det en liten pause fram til onsdag 25. juli med ferdigstillelse. Svein Ove, som var i aksjon torsdag stiller opp som arbeidsleder og organisator onsdag 25. juli med start 17.00. Med 12 til 15 stk på plass regner Svein Ove med å ha både fangnett og gjerde oppe før det tas kveld.

Det ble gjort en kjempejobb mandag, tirsdag og torsdag og dugnadene ble ikke avsluttet før mellom klokken 23.00 og 24.00.

Entreprenør Anlegg Nord (Roy Yngve Thomassen) er i gang med ferdigstillelse av området rundt kunstgressbana, og vil ha detter ferdig i løpet av neste uke.

Alt går etter planen og det resultatet er helt topp.

A-lagets hjemmekamp lørdag 28. juli mot Indrefjord må imidlertid spilles i Finnmarkshallen. Dette fordi vi ikke rekker å få ferdig infrastrukturen rundt bana, blant annet strøm og fiber til speakerbua og oppmontert kjøkkeninnredning i kiosken som er nyrenovert. Det viktiste er imidlertid at vi ikke rekker å få opp stadionreklamen.

Første kamp på nybana blir dermed damelagets kamp mot Fløya søndag 5. august.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 716
Hittil denne måneden: 36790
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?