I gang med å ferdigstille Sparebank1 idrettspark

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 18.07.18 10:31

Dugnadsgjengen godt i gang med å ferdigstille gjerde og fangnett til tross for rekordvarme.

Når det gjelder aksjonen for salg av blokker og andeler er status at aksjonen mot bedrifter er avsluttet etter at alle blokkene er utsolgt. Fortsatt selges andeler (á 1000 kr) til privatpersoner. Ved inngangen til juli stod det igjen kun 26 andeler på at alle 200 er utsolgt. Ny oppdatering med de siste kjøpte andelene kommer når kontoret igjen blir bemannet (feriestengt). Vi tror at alle 200 andelene i privataksjonen også er solgt ut.

Fredrik Thomassen har ledet an sammen med Espen Kristoffersen i en offensiv for å få skrudd på handlist og strekt netting på gjerde rundt bana. Et omfattende arbeid som krever enormt mye boring i stølstolper, strekkering av flettverksnettet og tykk stålstråd som skal syes inn i nettet opp og nede.

- Naturlig nok ble det en treg start, men nå har vi funnet en god oppskrift. Vi avsluttet sendt tirsdag kveld, og da gikk det unna, sier Fredrik som sammen med Ivar Sætermo, Pål Bakken og Jarle Mjøen holdt rekordtempo i montering av håndlist.

Dugnaden fortsetter også onsdag med start klokken 17.00. Det til tross for varmen som tilsier at man burde gjort helt andre ting enn å montere gjerde. Beovet for mange hender er stort slik at vi både får montert handlist og få nettingen på plass. Ta med skrumaskin for boring og skruing om DU kommer (har du ikke har vi arbeid til det likevel)

A-lagsgutta Magne Henriksen og Torbjørn T. Mofoss har vært på plass både mandag og tirsdag. I tillegg har Joachim Fossmo, Magnus Hart og Mikael Dearsley ei økt. Vi regne med at flere av de nevnte også er på plass onsdag.

Formann Mao (ole Andersen) har vært sjef og organisator, og ikke minst passet på at A-gutte  har arbeidet og ikke lekt med fotballen (ingen enkel jobb). Gjerdeansvarlig Fredrik og Espen har imidlertid hatt fagansvar. Med godt oppmøte kan det også bli en start på reising av stolper til fangnettet. Svein Oe har meldt at han er på plass onsdag og da regner vi med at tempoet skrues opp noen hakk.

Pål har vært eneste representant for rekruttlaget, men  har jobbet for tre A-lagsspillere.

Under noen bilder som viser at A-lagsgutta og Pål startet dugnaden med å plassere ut alt av stål og netting (tunge saker), ei god treningsøkt ifølge Magne. Men A-guttene har ikke stayer-evne og avsluttet når klokka passerte 20.00. Da ble det virkelig tempo med et monteringsteam bestående av Fredrik, Ivar, Pål og Jarle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 1156
Hittil denne måneden: 8061
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?