Kick-off med topp foredrag

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 19.05.18 10:17

Onsdag 23. april fyller Tverreldalen IL møtesalen på Scandic for å få oppskriften hvordan vi kan øke verdien på klubben i vårt hjerte.

Kick-offen starter med et foredrag som er spesiallaget av hovedsponsor Sparebank1 Nord-Norge og Kreativ Industri. Garantien er at du vil bli engasjert, foredraget er konkret og går direkte på deg som utøver eller støttespiller for Tverrelvdalen IL. Vi gir samme garanti som i reklamen; er du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Banksjef Ulf Tore Isaksen, samt Merete Reginiussen fra Kreativ Industri, vil holde på din oppmerksomhet og engasjement i 45 minutter. Tema er merkevarekommunikasjon gjennom sosiale medier.

Sparebank1 er hovedsponsor for både fotballgruppa og skigruppa i Tverrelvdalen IL - i praksis hovedsponsor for hele Tverrelvdalen IL. Arrangementet er for hele TIL, men fotball og ski har et spesielt ansvar for å fylle salen.

Kvelden avsluttes med tre korte orienteringer:
Ole Andersen leder i fotballgruppa - fotballgruppa 2018
Jarle Mjøen, sportslig leder - hvordan skal vi kunne se alle!
Geir Roger Bakken, leder i Tverrelvdalen IL, kort orientering om Sparebank1 Idrettspark som er under bygging. Under denne sekvensen blir det også en kort orientering om skileikanlegget i Nalganaslia.

Totalt med pauser og litt servering skal hele denne kick-offen være avsluttet innen kl 21.00. Vi starter klokken 19.00 - Scandic Hotel.

Seniorlagene (fotball) til Tverrelvdalen har møteplikt. Unntaket er rekrutt/B-laget som har kamp. Vi regner også med tilnærmet hundre prosent oppmøte fra tillitsvalgte, ledere og trenere på ulike nivå. For foreldre, besteforeldre og andre støttespillere; møt opp og bidra til lagfølelsen.
- Oppmøte og interesse er en enkelt dugnad, men svært verdifull for TIL, sier Geir Roger Bakken som har lagt lista høyt til inviterte forelesere; han har lovet stinn brakke.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 71
Hittil denne måneden: 19076
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?