- Vårens vakrestre eventyr i Dalen

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.05.18 12:15

- Alta er Norges beste by når det gjelder næringslivsstøtte til idrett og kultur!

Bedfriftssalg per 17. mai 

Det konstaterer leder i Tverrelvdalen IL, Geir Roger Bakken. Han vet ikke helt hvilke superlativer han skal hente fram. Det som får idrettslagsleder til å juble er måten næringslivet i Alta har gått inn med økonomisk hjelp for å få realisert Sparebank1 Idrettspark. Her er omlegging fra gress til kunstgress sentralt, et prosjekt som alene er kostnadsberegnet til 6,3 millioner kroner.

- Vi har seks 5000-blokker igjen og noen få 1500-kroners blokker. Vi regner faktisk med at vi først i neste uke har fylt opp hele kartet, og kan sette fullt trykk på aksjonen blant privatpersoner og enkeltstående støttespillere, sier Bakken.

LINK TIL KUNSTGRESS-SIDEN PÅ FB

Det er fortsatt en del i næringslivet som har prospektet til vurdering og har gitt positive signal om beslutning kommende uke. Dersom det ikke er ledig logoplass på banekartet, vet Bakken råd.

- De som ønsker å støtte oss skal selvsagt få muligheten til det. Vi er en kreativ gjeng som holder på med dette og alle skal få god og varig profilering uansett, klargjør TIL-lederen som er en av fem i kunstgressutvalget som jobber med prosjektet.

Det er kommet inn rundt 30.000 kroner på såkalte 10.000 kronersandeler som vil få navnet sitt i tribunefeltet. Under A-lagets kamp og storseier mot BUL 16. mai tegnet to storsupportere seg; Åsmund Larsen og Vidar Johnsen sikret seg hver sin 1000-kronersandel.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 566
Hittil denne måneden: 19529
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?