Klart for påmelding til Kraftlagsturneringen 2018

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 11.01.18 11:39

Mye tyder på at Kraftlagsturneringen blir tidenes største og beste.

Det er konklusjonen nå først i januar og allrede før vi har gått ut med påmeldingsinvitasjon og full informasjon om turneringen. Det er kommet signaler fra flere klubber i Troms/Tromsø om deltakelse. Den siste som har spurt etter informasjon og signalisert interesse er den hardtsatsende klubben jente/dameklubben Varden på Finnsnes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Johanne Bjørnå, BUL, i aksjon i finialen, foto: Magne Ek, Altaposten).

For øvrig har både HiF/Stein og 2. divisjonslaget Polarstjernen bekreftet at de stiller. I tillegg er arrangørklubb Tverrelvdalen klar med sitt nyopprykkede og hardtsatsende 2. divisjonslag. Furuflaten har også signalisert at de vil være på plass i Finnmarkshallen 16. til 18. mars. Ut fra forhåndsinteressen tyder nå mye på at vi må utvide turneringen til 10 lag.

TRYKK HER FOR PÅMELDING.

Her er info om turneringen. Vi gjør oppmerksom på at dersom vi får innfridd søknad om tilskudd fra Finnmark Fotballkrets vil tilskuddet ble brukt til å sette ned påmeldiongsavgiften fra 5000 til 4000 kroner (som inkluderer halleie, full dommertrio satt opp av FFK og flere andre arrangementsutgifter).

Info om Kraftlagsturneringen 2018

Tidspunkt for Kraftlagsturneringen: Fredag 16. til og med søndag 18. mars 2018.
Sted: Finnmarkshallen. Nydelen er åpnet og gir nye muligheter for deltakende lag, gode garderobeforhold.
 

Deltakergebyr: Samme pris siden oppstarten i 2011; 5000 kroner. I fjor fikk vil tilskudd fra Finnmark fotballkrets som vi fordelte på deltakende lag og trakk fra på påmeldingsgebyret, slik at lagene betalte 4000. Vi håper å oppnå samme tilskudd også i 2018 og da vil påmeldingsavgift faktures med kr 4000. Påmeldingsavgift skal dekke halleie, dommerutgifter, annonsering, premiering m.m
Deltakelse: Utgangspunktet er to grupper med fire lag og sluttspill. TIL som arrangørklubb stiller med ett lag og flere klubber både fra Troms og Finnmark har allerede bekreftet at de deltar. Om nødvendig utvider vi til 10 deltakende lag som deles i to puljer.
Plasseringskamp: Ener mot ener, toer mot toer osv....Kun plasseringskamp søndag.
 

Kampoppsett: Vil bli laget i god tid før turneringen. Vi vil bestrebe å sette opp deltakende lag senest mulig fredag kveld med tanke på reisevei. Dersom det er ønskelig kan også lag få kamper kun lørdag (men vi vil helst unngå dette på grunn av hard kampbelastning på kort tid).
Dommere: Søker samarbeid med Finnmark fotballkrets og ber de sette opp trio til hver kamp.
 

Kamptid: I utgangspunktet 2 x 30 min. med fem minutts pause og fem minutt mellom kampene. Kan bli endret ut fra antall lag påmeldte lag. Det normale har vært fire kamper, altså fire timer spilletid.
Overnatting: I utgangspunktet ordner deltakende lag selv overnatting, men vi kan være behjelpelig med skole-, eventuell hallovernatting om noen skulle ønske dette.
 

Premiering: De tre beste lagene premieres. I tillegg vil vi sette opp pris for turneringens beste spiller, og turneringens yngste spiller.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 547
Hittil denne måneden: 19510
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?