Ole Martin Årst imponert over TIL-heltene

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 10.11.17 15:19

Har ikke smakt bedre lefser enn i Dalen.

I planleggingen av det nye hovedstadionet i Tverrelvdalen som skal gå fra å ha naturgress til å få topp moderne kunstgress, besøkt den tidligere Tromsø IL-legenden Dalen. Ole Martin Årst er sentral i Unisport AS, Nordens ledende leverandør av kunstgress. Med seg hjem til Kristiandsand hadde Årst også en helt spesiell opplevelse og minne fra Dalen og Altas TIL.
- Det er noe av det beste jeg har smakt. Fantastiske lefser, skrøt Årst etter å ha blitt traktert med kaffe og ferske lefser fra lefsebakegjengen som var i full aksjon ved siden av møterommet på klubbhuset.


Imponert over heltene
Tverrelvdalen IL fikk veldig hyggelige tilbakemeldinger fra Årst, som mente vi som klubb tenkte riktig, og hadde gjort mye rett med tanke på realiseringen av kunstgressprosjektet. Som en digresjon kan nevnes at Årst fikk hilse på Tverrelvdalen ILs helter, den legendariske lefsebakergjengen som var i full aksjon på naborommet.
Vi lovte Årst å hilse tilbake til lefsebakerne at smaksprøvene han fikk til kaffen kunne anbefales på det varmeste.
- Denne gjengen må være en helt utrolig ressurs for klubben. Dere er fantastisk heldig, og jeg er imponert både over innsatsen og ikke minst produktet de leverer, sa Årst.


Spiller åpningskampen
Det skal skrives mange kapitler før kunstgresset, høyst sannsynligvis levert av Unisport og Årst, står ferdig til bruk. Håpet er at stadionet skal være klart til bruk til Altaturneringa først i august. Det er tidlig å planlegge en offisiell åpning, men tankene på at dagens A-lag skal møte et sammensatt lag av klubbens veteraner er allerede lansert. Tanken er at Sigurd Rushfeldt og Ole Martin Årst, kanskje også tidligere Dalen-spiller Audun Myhre, kan spille med TILs "gamle helter".
- Jeg er klar, lover Årst.

Sterk karriere
I sin aktive tid var Årst sentral i eliteserien i Norge for TIL, Start og også en kort stund for Sogndal. Han har også vært proff i Belgiske Standard Liège. Mest av alt huskes han nok for cupfinalen han spilte for TIL og hvor han leverte avgjørende scoring.
I etterkant av karrièren har han blitt mest kjent av at han gikk til topps i kjendisutgaven av TV-Norges populære realityprogram, 71 grader nord.
- Det har vært en intens og vanvittig opplevelse. Helt annerledes enn jeg hadde sett for meg, uttalte han til avisen Nordlys etter seieren.
På besøk hos oss i Dalen fortalte han litt fra opplevelsen, blant annet en vanvittig tøff etappe inn mot Alta som ble avsluttet med han måtte svømme over Altaelva, noe som var helt på grensen av hva han kunne makte.
Under strabasene på vei mot Nordkapp og seieren vant han over sin egen høydeskrekk. Den var det så mye av at han flere ganger var på nippet til å bryte, ifølge det han fortalte under møtet på klubbhuset.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 566
Hittil denne måneden: 19529
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?