Lokalderby avslutter sesongen

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 03.10.17 15:46

Lørdag kan Dalen-spillerne sikre at sesongen blir en suksess når BUL står på motsatt banehalvdel.

Sesongens siste kamp blir et skikkelig lokalderby. Det er mange år siden, mye taler for at det ikke har skjedd, at A-laget til Dalen har slått BUL i begge seriekampene i en og samme sesong. Det kan skje i år etter at Dalen tok en fin 3-1 seier på Coop arena i vår.
Mye taler for at Svein Ove Thomassen er tilbake etter skade og sykdom lørdag. Han stod over forrige helgs kamp mot Norild med omgangssyke, og har før det hatt ryggproblemer. Nå meldes han klar for å tyne BUL. Thomassen har levert noen svært sterke kamper etter ferien, og vil utvilsomt bli vanskelig for BUL å stoppe.

Thomassen er sterkt ønsket med som sentral spiller neste år, men har foreløpig ikke gitt noen signaler om han spiller for TIL neste år. Det er imidlertid allerede klart at Mats Jørgen Masvik vil være på plass i rød-hvit Dalen-drakt neste sesong, noe som betyr enormt mye med tanke på entusiasme og tro hos lagkameratene på eget produkt.


I tillegg til Svein Ove kan også Thomas Kristensen være tilbake (studier i Narvik) til kampen mot BUL. Kristensen har vært en av Dalens beste spillere denne sesongen, og er selv om det har blitt dårlig med trening den siste tiden en viktig brikke i trener Joachim Fossmos kampstrategi. Lørdag dreier det meste seg om å slå BUL, noe som alene vil være nok til å gjøre sesongen 2017 til en suksess. Da kan Dalen også klare 4. plassen som gir cupspill. Den plassen har per i dag Hammerfest med 33 poeng. Dalen ligger på 6. plass med 32 poeng, det samme som KIF på 5. plass. Hammerfest har hjemmekamp mot Porsanger, mens Kirkenes møter Bjørnevatn.


I pausen blir det markering av fire Dalen-lag som alle har gjort sine saker bra denne sesongen: Damelaget som er blitt vinnere av 3. divisjonen og Finnmarksmestere, rekruttlaget som vant 5. divisjonen og jente- og guttelaget som begge ble avdelingsmestere.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 413
Hittil denne måneden: 24866
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?