Dalen vant uten å glitre

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.05.17 01:26

Seier til Dalen på en halvgod dag.

Det ble et tett og til tider velspilt lokalderby da Dalen møtte BUL på Breverud dagen før dagen. Oppgjøret i Finnmarksserien, 4. divisjonen, hadde et forskjellig utgangspunkt for Dalen og BUL. Dalen har fått en god start på sesongen samtidig som hjemmelaget har slitt og kun hadde ett fattig poeng før 16-mai-oppgjøret.
BUL startet best med en rekke fine kombinasjoner, stor bevegelighet i det oppbyggende spillet, men stoppet da de møtte en firer som stod godt i mot med Rainer Ojala i sin midte og den som gikk foran med tæl og vilje. Småpent av BUL, men tøft og kontant av Dalen.

Det var i stedet Dalen med hurtigtoget Stein Arne «Lole» Mannsverk som skapte sjansene på kontringer på de få gangene ballen ble slått i bakrom. 0-1 målet kom imidlertid ikke med Mannsverk, men med Nils Kristian Utsi som dro seg pent inn langs 16-meteren og avsluttet kontant nede i høyre hjørne for BUL-keeperen. Noen minutter senere fikk BUL sin redusering etter passivt forsvarsspill i kombinasjon med en ikke heldig inngripen i feltet av Dalen-keeper Jonathan Linnes. Målscorer var spillende trener Jon Steinar Eriksen, for tiden midtspiss hos det unge BUL-laget. Det stor seg 1-1 til pause.

I andre omgang var det et tent Dalen-lag som satte BUL under press de første minuttene. Et godt innlegg fra venstre ble slått mellom forsvar og keeper. Det dukket Jørgen Granshagen Nord opp og stanget inn 1-2. På tampen av kampen gjorde Stein Arne Mannsverk 1-3 på straffe etter at en meget god Joakim Medlie hadde tråklet seg gjennom BUL-feltet og ble lagt i bakken like før han var klar til å avslutte. Midtbanetreeren med Medlie, Thomaqs Kristensen og Andreas Kalseth var denne gang bortelagets beste spillere, og avgjørende for seieren.

Bjørnevatn og Norild topper divisjonen. Bjørnevatn har tatt full pott på sine fire kamper, mens Norild har ett tap på fem kamper. Dalen og HFK følger på tredje og fjerdeplass, begge med ett tap på fire kamper.

Øvrige kamper i Finnmarksserien:
KIF - Bjørnevatn 2-3
Nordlys - Kautokeino 1-1
Indrefjord - HFK 0-3
Porsanger - Honningsvåg 1-1

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 378
Hittil denne måneden: 24831
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?