Klart for påmelding til Kraftlagsturneringen 2017

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 24.01.17 13:04

 

Tverrelvadalen IL inviterer i samarbeid med turneringssponsor Alta Kraftlag, Finnmarkshallen og Finnmark Fotballkrets til Kraftlagsturneringen 2017 fra 17. til og med 19 mars i Finnmarkshallen.

Kraftlagsturneringen arrangeres for niende året på rad og har opparbeidet seg status som ei viktig forberedelsesturnering for regionens damelag. Ut fra henvendelser ser det ut til at vi også i år får deltakelse fra Troms, og turneringen framstår som det viktigste enkeltarrangement i forberedelsene for damelagene til sesongen 2017.

Ny hall?

Er vi heldig vil nydelen av Finnmarkshallen med garderober, handballhall, klasserom og kafeteria kunne stå ferdig til turneringen, men dette er noe usikkert. I tilfelle kan overnatting på klasserom for de som måtte ønske det være aktuelt.

 Turneringsstart vil være fredag og utgangspunktet er at vi ønsker at alle lag skal få en kamp fredag. For øvrig er utgangspunktet for turneringen åtte deltakende lag i to puljer. Det blir i så fall tre innledende kamper og sluttspill søndag.Det er lurt å være tidlig ute med påmelding for å være sikret deltakelse i turneringen.

Påmeldingsavgiften skal dekke halleie, dommertrio til hver kamp samt andre kostnader knyttet til turneringen. Arrangørklubben har de senere år hatt et mindre overskudd.

Påmeldingsavgiften er forsøkt holdt lavest mulig, og skal dekke halleie, dommertrio, annonsering og program, priser og premiering. I 2015 var påmeldingsavgiften satt til 5.500 kroner. I 2016 presset vi påmeldingen ned til 4.000 kroner per lag og vil beholde samme påmeldingsavgift også i 2017. Blant annet et tilskudd fra Finnmark fotballkrets som brukes til nedsatt avgift gjør det mulig å holde prisnivået fra i fjor. I 2017 er derfor påmeldingsavgiften kun 4000 kroner, lik 2016.

Utgangspunktet er at lagene totalt sett skal ha 2,5 til 3,5 time total spilletid inklusiv sluttspillkamp. Med to puljer med fire lag blir det tre innledende kamper og en sluttspillkamp, alle på 2x25 minutter med 5 minutts pause

Skulle det være noen tvil så spilles alle kampene som 11-er på full bane. Det er ei treningsturnering og vi tillater gjestespillere. Vi forutsetter at klubbene har sikret seg avtale med klubben spillerne står registrert i.

I samarbeid med Finnmark Fotballkrets håper vi å tå til en faglig sekvens for spillere, ledere og trenere lørdag (når turneringen tar en pause).

Spørsmål om turneringen kan rettes til Jarle Mjøen, på epost jarle@altaposten.no eller 97776656

Kraftlagsturneringen 2017

17. til 19. mars i Finnmarkshallen - Størrelse: åtte lagfra Troms og Finnmark - Spilletid/kamper: Tre til fire kamper, 2,5 til 3,5 time totalt per lag -Påmeldingsavgift: 4000 kr inkludert halleie, dommertrio - påmeldingsfrist medio februar.

Påmeldingsavgiften vil bli fakturert før turneringsstart.

Her er linken til Profixio for påmelding: TRYKK HER

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 413
Hittil denne måneden: 24866
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?