Lederen vår leverte

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 06.08.16 10:38

TIL-leder Geir Roger Bakken bestod styrkeprøven og kom i mål sammen med lagkompis Bjørn Agnar Mannsverk i fin stil fredag kveld.

I over 24 timer på sykkelsetet kom leder i Tverrelvalen IL Geir Roger Bakken i mål sammen med lagkamerat Bjørn Agnar Mannsverk fredag kveld. Da hadde de tilbakelagt over 300 km, over halve Finnmarksvidda, uten søvn.

Begge var selvsagt sliten, men vi har en mistanke om at TIL-entusiast og støttespiller Bjørn Agner Mannsverk som har erfaring fra tidligere Offroad-deltakelser, og er regnet som en ekte iron-man, har pushet tomannslaget. Altså et rent TIL-lag, men som syklet løpet under team-navnet XL-bygg.

TIL-guttene på 34 (Geir Roger) og 27 år holdt jevn fart gjennom rittet, og syklet seg opp ut over i løpet på resultatlista. De brukte ett døgn, tre timer og 39 minutter på sine 300 km. Det holdt til 18 beste tid.

Vidar Hågensen og Tor Erik Sønvisen, også et rent TIL-lag, var helt i toppen og kom inn klokken 16.00. Da hadde de brukt ganske nøyaktig 22 timer, noe som holdt til sjetteplass. Hågensen konkurrerer for TIL på vinteren i langløp ski og Tor Erik er en tidligere back på Tverrelvdalens A-lag som nå bor i Tromsø. I mål kunne de konstatere at de hadde klart en meget sterk 6. plass.

Vi gratulerer leder Geir Roger Bakken og er stolt av å ha en i front som viser vei for andre utøvere i laget. Vi heiser også flagget for Bjørn Agnar, og ikke minst Vidar og Tor Erik.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 432
Hittil denne måneden: 24885
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?