Kraftalgsturneringen 2016

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 24.02.16 14:51

Klart for Kraftlagsturneringen 2016

Tverrelvadalen IL inviterer i samarbeid med turneringssponsor Alta Kraftlag, Finnmarkshallen og Finnmark Fotballkrets til Kraftlagsturneringen 2016 fra 8. til og med 10 april i Finnmarkshallen.

Kraftlagsturneringen arrangeres for åttende året på rad og har opparbeidet seg status som ei viktig forberedelsesturnering for regionens damelag. Foran årets turnering har vi allerede mottatt henvendelser fra damelag i Troms som vurderer deltakelse for å være best mulig forberedt til den kommende fotballsesongen.

Turneringsstart vil være fredag, og vi vil legge kampoppsettet opp slik at lokale lag spiller fredag ettermiddag og utenbygds lag først skal i aksjon fredag kveld. Dersom noen lag skulle ha ønsker i forhold til kampoppsett ber vi om tidlig tilbakemelding om dette, og vil forsøke å tilpasse ønskene.

Påmeldingsavgiften skal dekke halleie, dommertrio til hver kamp samt andre kostnader knyttet til turneringen. Arrangørklubben har de senere år hatt et mindre overskudd. Påmeldingsavgiften er forsøkt holdt lavest mulig, og arrangørklubben har som utgangspunkt at turneringen skal balansere økonomisk. I år er mulighetene for kafe/kiosk litt begrenset fordi deler av hallen (garderobe/servicedel) er under ombygging. Likevel vil vi ha kiosk/kafe under kampene som service til spillere og tilskuere.

Påmeldingsavgiften i 2015 var 5.500 kroner per lag. Vi har i samarbeid med Finnmark fotballkrets satt ned påmeldingsavgiften med 1500 kroner per lag, der fotballkretsen dekker 1000 kroner og vi 500 kroner. I år er derfor påmeldingsavgiften kun 4000 kroner.

Hvordan kampoppsettet blir, antall puljer og antall kamper blir vil avhenge av hvor mange lag som melder seg på. Utgangspunktet er at lagene totalt sett skal ha 2,5 til 3,5 time total spilletid inklusiv sluttspillkamp. Det betyr tre eller fire kamper 2 x 25 minutt (dersom det blir tre kamper blir plasseringskamp og finaler med utvidet spilletid).

Skulle det være noen tvil så spilles alle kampene som 11-er på full bane. Det er ei treningsturnering og vi tillater gjestespillere. Vi forutsetter at klubbene har sikret seg avtale med klubben spillerne står registrert i.

Det vil bli lagt opp til faglig sekvens for spillere, ledere og trenere lørdag hvor turneringen tar en pause. Vi har allerede fått svært gode og interessante forelesere. Et tema er vekt, kosthold, trening og hvile/søvn. Vi kommer tilbake med mer opplysninger om den faglige delen.

Spørsmål om turneringen kan rettes til Jarle Mjøen, på epost jarle@altaposten.no eller 97776656

Kraftlagsturneringen 2016

8. til 10. april i Finnmarkshallen - Størrelse: seks til 10 lag fra Troms og Finnmark - Spilletid/kamper: Tre til fire kamper, 2,5 til 3,5 time totalt per lag -påmeldingsavgift: 4000 kr inkludert halleie, dommertrio - påmeldingsfrist 28. mars 2016.

Påmeldingsavgiften vil bli fakturert før turneringsstart. Lagene som melder seg på vil se at påmeldingsavgiften som står oppført i påmeldingsregistreringen er feil, se punktet overfor om avgiften. På grunn av tilskudd fra Finnmark fotballkrets har vi kunne redusere avgiften til 4000 kroner.

Her er linken til Profixio for påmelding: TRYKK HER

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 451
Hittil denne måneden: 24904
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?