Sponsorturnering og opprykkskamp

Skrevet av: Geir Roger Bakken         Dato: 27.09.15 20:12

En flott fotballørdag i Tverrelvdalen ble avsluttet med seier i opprykkskampen mot Norild!

Flott ramme

Det ble en kjempeflott ramme rundt arrangementet når åtte av våre samarbeidspartnere og i tillegg to lag sammensatt av aldersbestemte trenere fra TIL møttes til sponsorturnering fra klokken 12 og frem til kampstart. Det ble tøffe tak når trente og utrente møttes til dyst, og innsatsviljen var på topp hos alle lag. Puljevinnerne møttes til finale i pausen på opprykkskampen, og her gikk Elektriker1 seirende ut av dysten med Arvid Thomassens gutter. Tverrelvdalens minigutter spilte samtidig internkamp, med påfølgende pizza i grillstua som sesongavslutning.

Spenning før kamp.

Det var på forhand knyttet stor spenning til kampen om opprykket fra fjerdedivisjon, til den felles tredjedivisjonen med Troms. Bortelaget Norild trengte bare uavgjort, mens guttene fra Dalen måtte vinne for å være sikret seriemesterskapet. - Vi var veldig spent men hadde trua, sa trenerne Magne Medlie og Tom Helge Thomassen under talen sin på avslutningsfesten på kvelden. - Vi har spilt cupfinale hver kamp etter det sure tapet i Hammerfest for en måned siden, og har bygget oss opp mot denne kampen med mål om seier og opprykk. 

Kampen

Hjemmelaget tok ledelsen etter 19 minutter med Stein Arne Mannsverk, før Norild utlignet etter vel en halvtime på straffespark. Hjemmelaget kunne gå til pause med ledelse 2-1 etter en flott prestasjon av Svein Ove Thomassen. Etter pause hadde guttene fra Dalen bra tak på gjestene, og når kaptein og dagens TIL-gutt Joachim Fossmo raidet langs venstrekanten og forbi hele Norildlaget var de fleste på Sparebank1-stadion sikker på at opprykket var berget. Audun Flage kom inn og punkterte kampen i det siste spilleminuttet, og da var det ikke noe hjelp i at bortelaget fikk et trøstemål på overtid. 

Feiring

Tverrelvdalen-gutt og representant for fotballkretsen Vidar Johnsen kunne etter kampen dele ut medaljer og pokal til vinnerne av årets serie. Stemningen på stadion var fantastisk, og feiringen i garderoben etterpå hørtes langt på utsiden av betongveggene i kjelleren på huset i Dalen. På kvelden var det duket for avslutningsfest hvor spillere, trenere, sponsorer og andre i fotballmiljøet var samlet. Det var god mat og høytidelige premieutdelinger. Årets spiller ble lagets kaptein Joachim Fossmo som har stått fram som en bauta i middtforsvaret gjennom hele sesongen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 471
Hittil denne måneden: 24924
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?