Glipper opprykket på Sørøya?

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 14.09.15

Dalen drar til Sørøya med redusert mannskap, men kompenserer med 100-prosent-innstilling.

 

- Vi er ikke så opptatt av at om det mangler noen navn i lagoppstillingen. Vi har en så god og jevn tropp at dette ikke skal stå og falle på mannskapet. Det som avgjør kampen er om vi gjør jobben ordentlig, sier spillende trener Tom Helge Thomassen og medtrener Magne Medlie.

Selv om de ikke vil snakke om spillere som ikke er med er det klart at blant annet Gøran Majala og Sverre Nilsen ikke spiller. Førstnevnte har karantene med tre gule, og Sverre er opptatt med bryllup til en kamerat.

På Sørøya gleder man seg til toppoppgjøret.

- Vi kommer til å ta skalpen til Dalen. Det er bra forhold mellom klubbene, men det tenner oss litt ekstra å kunne være med å avgjøre toppkampen. For oss vil det være en vitamininsprøytning i forhold til neste sesong å slå Dalen, sier lagleder for Sørøy Glimt, Roy Mienna.

Det er bra offensivt trykk i Dalen for tiden. Toppscorern er unggutten Stein Arne "Lole" Mannsverk. Han står oppført  med 14 mål påkretsens offisielle side, men har vel forlengst passert 20. Han jages av lynvingen Daniel Reginiussen somstår oppført med 12 scoringer. Svein Ove Thomassen har scoret åtte ganger etter overgang til Dalen i sommer.

Problemet i angrepsspillet til Dalen er å få fart på ballen og raskere vendinger av spillet. I perioder blir det forutsigbart og lite trøkk i angrepsspillet.

- Vi er ikke veldig fokusert på angrepsspillet til Sørøy Glimt-kampen. Nå er det forsvarsspillet som teller. Den defensive jobben avhenger av god innstilling og at alle flytter beina og tar returløp som er nødvendig. Det er denne innstillingen som har vært viktig i kamper som mot Indrefjord borte, men som ikke var helt på plass mot HFK ta vi tapte, forklarer Magne Medlie.

Roy Mienna har følgende advvarsel til Dalen.
- Gjør ikke samme tabben som Honningsvåg som både i tekstmeldinger og på sosiale medier ga klar beskjed om at de skulle komme til Sørøya å hente tre enkle poeng. Det tente guttene enormt, og det var ekstra gledelig å sende Honningsvåg hjem som slakt med tap 6-2.

Vinner Dalen så er det klart for seriefinale på hjemlig gress 26. september mot Norild. De leder serien med to poeng før de to siste serierundene. Norild møter Honningsvåg bort i helga og med ett poeng her vil Norild i praksis ha sikret seg opprykk om Dalen taper. Norild har ekstremt mye bedre målforskjell enn Dalen. Skulle Dalen vinne mot SG og Norild tape mot Honningsvåg vil det være fordel til Dalen; da holder det med kun ett poeng på hjemmebane.

Vi tar sikte på å ha live-oppdatering av kampen på Facebook, og da på den åpne siden til Tverrelvdalen IL fotball.

 

 

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 3343
Hittil denne måneden: 31386
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
 

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?