Stort ansvar på Svein Ove

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 13.08.15

 

Dalen må vinne over Honningsvåg for å henge med i opprykkskampen, og med Svein Ove tilbake i rødt og hvitt er optimismen stor.

Dalen kjørte over BUL2 i første kamp etter ferien, men får helt annen motstand når Vegar Sannes kommer til Dalen med et tent og framfor alt godt trent Honningsvåg-lag. Rapportene forteller at Honningsvåg har forberedt seg ekstremt godt på gresskampen i Dalen, og har hatt flere turer i løpet av sommeren inn til Billefjord for å trene på gess.

Trenerne til Tverrelvdalen mener de er kommet klart styrket ut av ferieoppholdet. Overgangene til Svein Ove Thomassen fra Alta IF og  Nicolai Skorpen fra BUL kan fort bli avgjørende i det som forventes å bli en svært jevn kamp. Ikke minst er Svein Ove en garantist for en ny offensiv dimensjon i Dalen.

- Alt tyder på at vi stiller et toppet mannskap. Skadesituasjonen er behagelig, og det har vært god trøkk på treningene. Honningsvåg har holdt nivået til både oss og Norild, og vi er klar over at vi må levere på svært høyt nivå om vi skal dra dette i land, men det er vi innstilt på, sier trenerne Magne Medlie og Tom Helge Thomassen.

De forteller at det er svært jevnt på mange av plassene, og at de i forhold til laguttak har et luksusproblem med tanke på laguttaket. De venter helt til kampdagen for å offentliggjøre endelig lag.

Tabellen viser at Norild leder med 33 poeng på 12 kamper. Deretter følger Dalen med 28 poeng på 10 kamper. Samme poengtall har Honningsvåg med en kamp mer spilt.

Kampen som går lørdag klokken 15.00 sendes direkte over nett av Altaposten.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 3362
Hittil denne måneden: 31405
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
 

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?