Young Boys yppet seg mot A-laget

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 27.07.15

Svein Ove og Nico presenterte seg i intern-kamp der A-laget vant komfortabelt mot Young Boys, junior/rekruttlaget til Dalen.

Kampen ble spilt på en strøken gressbane i Dalen over tre omganger på 25 minutter. Selv om A-laget vant stort til slutt, var det spille- og sjansemessig jevnt. Respekten hos Young Boys for A-laget var tydelig,og allerede etter tre minutter av første omgang stod det 2-0 etter selvmål og kanon langskudd av Svein Ove Thomassen.

Omgangen endte 4-0 til tross for at ungguttene etter hvert kvittet seg med respekten og produserte flere fine angrep og store sjanser. I midtperioden var Yong Boys førende, men klarte ikke å sette fire fem store sjanser. I stedet var det A-laget og Daniel Reginiussen som scoret på et frispark som rikosjerte fra muren og satte keeper Thorbjørn Mannsverk ut av spill og sørget for at det stod 5-0 da tredje periode ble igangsatt.

Yong Boys fortsatte å produsere sjanser i tredje periode. A-laget reddet på streken og klarte å unngå baklengsmål. Selv ikke på straffe klarte Young Boys å få ballen i mål, for øvrig en sterk redning av Michael Ringbu i sin første kamp for Dalen. Når ikke Young Boys klarte å score gjorde A-laget det og puttet på flere på slutten av kampen. Stein Arne Mannsverk som til vanlig herjer for A-laget, men i denne kampen var et angrep alene for ungguttene, hadde måltørke og fikk heller ikke tellende resultat på straffen. Bror Pål Ørjan, kanspiller på Young Boys, hadde også sine muligheter, men fikk ikke ballen mellom stengene. Det fikk derimot storebror Geir Ove som fikk noen minutter på A-laget. I sluttminuttet ble han spilt pent gjennom og var sikkerheten selv da han trillet ballen i hjørne.

- Artig, og jeg tror dette var veldig nyttig. Ikke minst som en fin og litt humørfylt start på oppkjøringen til høstsesongen. Nå får vi en uke med gode treninger og skal være klar når for å møte Rafsbotn på gress i Rafsbotn lørdag. Vil samtidig berømme ungguttene  i denne kampen. Her er det flere som spennende spillere, og spillemessig ble det jevnere enn kanskje mange trodde på forhånd, seir A-lagstrener Magne Medlie.

Nysigneringene Svein Ove Thomassen og Nicolai "Nico" Skorpen viser at de vil bli viktig for Dalen i opprykksjaget. Nico spilte både spiss og stopper, posisjoner hvor han vil være aktuell ut over sesongen. Svein Ove regisserte det meste av angrepsspillet i tillegg til at han puttet på et par mål. Det var likevel Sverre Nilsen som virkelig skapte problemer for Yong Boys, og vi spår mange av forsvarene i divisjonen skal få problemer med å stoppe han ut over høsten.

En annen som imponerte var Mats Jørgen Masvik, en av fylkets beste ballvinnere, som på grunn av bortearbeid har vært ute av trening siden før ferien og lite aktuell ut over høst. A-Trener og midtbanemotor Tom Helge Thomassen spilte heller ikke, men er klar til første seriekamp.

På rekruttlaget har Finn Hågen Krogh vist fram sine fotballegenskaper på trening, og hadde tilbud om å spille mot A-laget. Dessverre fikk vi ikke se ferdighetene hans på fotballbana. I stedet prioriterte han en hard treningsøkt på sykkel pluss styrketrening. Broren, Hans Kristian, løp mye og viste at han per i dag er den beste fotbnallspilleren i familien og fort kan få tilbud om A-lagsspill ut over høsten. Best på rekrutt, om vi ser bort fra Stein Arne, var Kolbjørn Pettersen, til vanlig student i Trondheim, men som i sommer har trent jevnt og trutt med rekruttlaget.

HUSK: A-laget har kamp mot Rafsbotn på gress i Rafsbotn lørdag 1. august klokken 15.00. I siste kamp før ferien 24. juni ledet Rafsbotn helt til det gjenstod 10 minutter av kampen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 3362
Hittil denne måneden: 31405
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?