Hærverk på fotball-kiosken

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 10.07.15 10:35

Fotballeder Ole Andersen fortviler over hærverk på fotballanlegget i Dalen.

 - Vi bruker masse timer på å forskjønne og holde anleggene våre i best mulig stand. Da er det fortvilt dersom noen bevisst går inn for å ødelegge, sier Andersen og Tommy Berg som var på plass onsdag kveld for å sikre kioskbygget ved Sparebank1 stadion gress.

De to fotballederne tar et lite forbehold om at knusingen kan ha skjedd ved et uhell, men sier at alt tyder at ruteknusingen har skjedd med forsett. Bakgrunnen er at vinduet som er knust er relativt høyt på veggen på kiosken, og at begge lagene med glass i termovinduet er knust.

- Det skal stor kraft til å knus et lag med glass i et så lite vindu, å klare å knuse begge lagene i en operasjon er høyst sannsynlig forårsaket av et stein i stor kraft. Derfor er det neppe unger som har spilt fotball og har vært uheldig å treffe vinduet som har forårsaket ruteknusingen, påpeker fotballederen som bemerker at det fort er snakk om flere tusen kroner for å få nytt vindu på plass.

De to fra fotballgruppa tar gjerne i mot tips fra beboerne i området.
- Har noen sett aktivitet i nærheten av gressbana tidlig i uka er vi svært interessert å få vite om dette. Det er ikke til å legge skjul på at vi ikke er helt på bar bakke når det gjelder gjerningsmenn, men håper at den eller de som har gjort dette kan ta kontakt for å unngå politianmeldelse, sier Berg og Andersen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 3362
Hittil denne måneden: 31405
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?