Topp-signering for Tverrelvdalen IL

Dato: 07.07.15 14:38

Da er signaturen på plass som gjør Svein Ove Thomassen til Dalen-spiller.

- Fantastisk artig og et sportslig pluss for hele klubben. Vi har ventet, og håpet, at Svein Ove skulle ta beslutningen om at han vender tilbake til Tverrelvdalen IL. Det er veldig synd for Alta IF hvor han har vært den viktigste spilleren de siste årene, men når arbeid- og familiesituasjon gjorde at han ikke kunne løfte Alta IF tilbake til 1. divisjon, er vi veldig godt fornøyd med at han nå tilbyr sine tjenester for Tverrelvdalen, uttaler Tommy Berg og Jarle Mjøen i sportslig utvalg i Tverrelvdalen IL.

Selv sier Svein Ove at en tøff jobbsituasjon ikke gjorde det mulig med satsing på høyeste nivå, og at han nå gleder seg til å spille fotball med kompisgjengen i Tverrelvdalen IL.

- Jeg skal forsøke å få trent så mye at jeg blir en bidragsyter, og har stor tro på at vi sammen skal klare å komme tilbake til 3. divisjon. Da skal ikke Troms-lagene føle seg for trygg, jeg tror vi kan få et kjempebra lag som kan spille artig offensiv fotball, sier Svein Ove til tverrelvdalenil.no.

Eneste bekymring i sportslig utvalg er at overgangen til Svein Ove skal bli en sovepute for A-laget i kampen om opprykk.

- Vi vet at Norild neppe komme til å avgi mange poeng, kanskje ingen, før de kommer til Dalen i siste serierunde. Det betyr at Dalen må ta full pott fram til den kampen, og det er en jobb laget må gjøre og ingen enkeltspiller, sier Berg og Mjøen.

Veldig mye peker i riktig retning for Tverrelvdalen IL. Det er bygd opp et sterkt klubbfundament og en talentutvikling som fungerer. Alt tyder også på at Dalen har fått et løft på jentesiden, og er tilbake med damelag neste sesong. Skulle det bli opprykk har allerede flere lokale toppspillere lovet å signere for Dalen, blant annet en av landsdelens beste keepere.

- Det er lagt fram til opprykk. I mellomtiden må vi bygge klubb, både økonomisk, administrativt og ikke minst sportslig. Vi er selvsagt opptatt av å styrke A-laget, men i en balansegang med egenrekruttering og den stallen vi allerede har, sier leder Ole Andersen og nestleder Geir Roger Bakken i Tverrelvdalen ILs fotballgruppe.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 3351
Hittil denne måneden: 31394
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
 

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?