Inviterer til Sparebank1 Cup

Skrevet av: Geir Roger Bakken         Dato: 06.04.17

Fotballsesongen er ikke i gang for de yngste, men Tverrelvdalen IL inviterer til Sparebank1 Cup allerede nå.

Nå blir det ikke skikkelig liv og røre på Sparebank1 stadion for de yngste før fredag 2. og lørdag 3. juni, men av erfaring har arrangørklubb Tverrelvdalen IL fått erfare at mange klubber planlegger turneringsdeltakelse tidlig.

- Sparebank1 Cup er godt innarbeidet, men det er mange turneringer tidlig i sesongen så vi har stor forståelse for at klubbene vil ha oversikt for å kunne planlegge. Sparebank1 Cup er for de yngste, mygg, mini og lille for både gutter og jenter, forteller primus motor Ole Andersen i fotballgruppa til Tverrelvdalen IL.

Påmeldingsfristen er satt til 20. mai, noe som vil gi arrangørklubben god tid til å "snekre" sammen et optimalt kampopplegg før turneringen. Alle klasser spilles som femer-fotball, noe som letter det arrangement-tekniske.

- Vi har hatt få lag med i lillegutte- og lillejenteklassen. I år håper vi klubbene vil se at dette er ei kjempefin turnering som gir lilleguttene og lillejentene fine utviklingsmuligheter. Kanskje er vi et spesielt godt alternativ for mindre klubber som letter blir litt borte i større turneringer, påpeker Andersen.

Påmeldingsfrist: 20. mai -  link til påmeldingsside finner du her; https://profixio.com/reg/sparebank-cup-2017

Invitasjon til SNN-cup 2017.pdf

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 94
Hittil denne måneden: 17874
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?