Jenter 14 i godt driv

Skrevet av: Anita Bakken Strøm         Dato: 07.11.12 22:09

Det har blitt spilt mange håndballkamper i helga og jenter 14 har hatt 4 kamper på 4 dager. Jenter 12 og gutter 12 har også vært i aksjon.

Jenter 14 imponerte i går med godt spill mot BULs jenter 98. De viser pågangsmot i angrep og krefter i forsvar. Selv om det ble femmåls tap er jentene veldig fornøyd. I helga hadde de to kamper mot Vadsø, hvor jentene slet hele veien. Kampene endte med tap. Søndagen reiste de seg og spilte en kjempekamp mot Frea og vant med 6 mål. En kjempekamp, hvor Marthe Olsen storspilte i mål.

Jenter 12 fikk det tøft mot BULs eldste jenter 12, men spilte en fin kamp mot de yngste jenter 12 til BUL. Her var det mange fine forsøk og mål ble det også etterhvert.

Gutter 12 har vunnet mange kamper i årets sesong, denne helga var det Vadsø, BUL og Frea som var motstandere. Vadsø ble slått, mens BUL og Frea ble litt for tøffe og det ble tap. Guttene trenger å jobbe med fart i angrepsspillet sitt og det å bevege seg uten ball. Vi for se om de reiser seg når de skal møte Frea på søndag 11/11 kl 18.00 i BUL-hallen. Spennede blir det iallefall og guttene trenger all støtte de kan få.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 410
Hittil denne måneden: 31224
SPONSORER