Æresmedlemmer

Skrevet av: Arild Krogh         Dato: 18.03.19 06:18

Tverrelvdalen IL har utnevnt 2 nye æresmedlemmer.

Idrettslaget med leder Geir Roger Bakken og nestleder  Anita Bakken hadde gleden av å utnevne 2 ny æresmedlemmer på Årsmøtet 6.mars 2019, nemlig Astrid Magnussen og Jarle Mjøen. Begge startet nok sin "karriere" som mange ved at de selv begynte med idretten de skulle brenne slik for i voksen alder.

De har hatt meget god innsikt, kunnskap og engasjement i sitt frivillige arbeid for idrettslaget. Og de har utviklet seg i takt med tiden, for du er ikke med gjennom flere tiår hvis du stagnerer.

Idrettsforbundet bruker i sine rapporter og statistikker å sette tall på hva friviligheten omregnes til i kroner og øre, antall årsverk osv. Innsatsen til disse har hatt en enorm betydning for idrettslaget og kan knapt omregnes i kroner og øre. 

Saken fortsetter under bildet

På bildet, Astrid Magnussen, Geir Roger Bakken, Jarle Mjøen og Anita Bakken

Astrid Magnussen
Som det bl.a  står i begrunnelsen så har Astrid vært trener i et kvart århundre, og da kan alle tenke seg de antall turer Astrid har tatt nedover dalen  på treninger og kamper, sesong etter sesong.

Og ikke nok med det, når Astrid satte seg i godstolen, så broderte hun en fantastisk flott Juleduk for TILs Hovedlotteriet i en årrekke.

Det er ikke tvil om at Astrid har hatt glede av sin trenergjerning i tillegg til at mange unge har kunnet glede seg over og fått tatt del i Astrids kompetanse og engasjement for handballen.

Æresmedlemsskap Astrid Magnussen

Jarle Mjøen
Jarle har vært og er en ildsjel for fotballen i Tverrelvdalen, og som det står i begrunnelsen så har han vært svært engasjert i sitt arbeid. Engasjert det er han i alt han starter med. Jarle har vært en støttespiller for fotballgruppas styre i en årrekke, jobbet i komiteer og utvalg for å øke og fornye kompetansen på treninger og på anleggsiden.

Jarle jobber meget konstruktivt og målrettet med sitt arbeid som bla. vises gjennom TIL-avisa over år og ikke minst TIL store leksikon, boka "Kraftfulle fraspark og harde taklinger", som ble skrevet til 90års jubileet for laget i 2012.

Jarle er i tillegg god å sette ord på det arbeidet som gjøres i Idrettslaget og dets betydning for bygda. Jarles ord om andre og deres arbeid får alltid arbeidet med prosjekter og oppgaver til å høres proffesionelt og tillitsvekkende ut.

Æresmedlemskap Jarle Mjøen


TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 515
Hittil denne måneden: 19093
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

HOVEDSPONSORER HÅNDBALL 


 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

 

 

 

 


 

 

 

?