Nøkkelkamp for topp-tre-plassering

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 08.09.17 09:01

Tilbake på eget gress i Dalen møter hjemmelaget Nordlys i Finnmarksserien.


På grunn av Altaturneringa "knuste" gressbana har A-laget til Dalen spilt sine to siste kamper i Finnmarksserien. Nå er Dalen tilbake på eget gress, og selv om bana fortsatt er preget av slitasjen etter turneringa, vil det være mulig å spille god fotball.

Oppgjøret blir særdeles spennende med tanke om kampen om medaljeplass. Bjørnevatn og Norild leder, og før kampen lørdag er IL Nordlys på bronseplass. Det kan Dalen gjøre noe med ved å få seier og sikre tre poeng.

Svein Ove Thomassen er sannsynlig ute med skade, og Thomas Kristensen er i Narvik hvor han studerer. Samtidig har en rekke unggutter fått muligheten i tillegg til at keeper-problemet er løst. Eirik Lampe fra Alta IF, et 16-årig keepertalent, er kommet til Dalen på lån ut sesongen. Vi merker oss også at veteranen Sverre Nilsen er bedre enn noen gang, og er med å løfte ungguttene til nye høyder. Også Preben Helgesen Einvik er tilbake etter flere skader, og vil bli viktig i høstsesongen.

Spennende blir det også om toppscorerne til Dalen, Stein Arne Mannsverk og Jørgen Nord, klarer å fylle på med flere scoringer. Stein Arne er i kamp om toppscorertittelen i divisjonen.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 641
Hittil denne måneden: 18457
SPONSORER

HOVEDSPONSOR 
FOTBALL og SKI

 

 

 
 

UTSTYRSLEVERANDØR

 

 MX-Sport 

   

 

 

 


 

 

 

?