Tok skikkelig i for TIL og kunstgressaksjonen

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.05.18 20:55

En av veteranene og stor støttespiller, Rolf Erik Suhr, bidrar nå for kunstgressprosjektet.

Rolf Erik Suhr har konkurrert i godt voksen alder for Tverrelvdalen IL, men har også i ulike sammenhenger stått fram som en av klubbens viktigste støttespillere. Nå går han foran i aksjonen hvor klubben skal forsøke å få inn viktige kroner fra privatpersoner og familier. Sammen med Oskar Johnsen topper nå Suhr kjøpet av enkelt-andeler som blir profilert med navn på 1000-kronersfeltet (se bildet under). Suhr har kjøpt fem slike andeler i likhet med Oskar Johnsen.

Familien Geir Roger Bakken har kjøpt seks 1000-kronersandeler fordelt på seks familiemedlemmer.

Utfordringen går nå til andre med sterke følelser for Tverrelvdalen IL. Vi håper å kunne fylle opp 1000-kronersfeltet og begynner fra tirsdag å fylle ut inn navn på kjøpte andeler.

Dalens A-lag herrer som leder Finnmarkserien suverent tar mandag i mot Hammerfest i Finnmarkshallen kl. 17.00. Før og under kampen vil det være mulig å tegne seg for andeler og utfordre andre kjente til å gjøre det samme.

TRYKK HER for å se Facebook-siden med hele lista over kjøp (privatandeler). Oversiktskartet under viser salget av bedriftsandeler og hvor de er plassert. Gullblokkene er de gule innenfor 16-meteren og de dyreste (25.000 kroner)

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 471
Hittil denne måneden: 24924
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?