Her Dalens svar på Trond Mohn

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 17.05.18 17:16

Oskar Johnsen slo til i godt lag og kjøpte fem 1000-kronersandeler i kunstgressaksjonen.

Hans gode kamerat, Pål Ørjan Mannsverk (til høyre på bildet), skryter av den naturaliserte dalingen som beskrives som en person med stort hjerte for bygda.


- Oskar er Dalens svar på bergenseren Trond Mohn. Mohn har øye for gode samfunnsformål og i motsetning til andre bemidlede, ikke kun tenker på å spare skatt, men bidrar til samfunnet. Oskar er samme type, sier Mannsverk.
Han synes kameraten tok vel hardt i da han i et godt lag slo fast at han ville gi et skikkelig bidrag for å få fart på andelssalget blant privatpersoner og støttespillere.


- Et ord er et ord. Jeg gir med glede, sier Oskar og bruker anledningen til å utfordre to andre bidragsytere for idrettslaget i Dalen, Kristiansen den eldre og den yngre.
- Utfordringen min går til Roar og Kai. De er gode TIL-hengere, sier altså Dalens svar på Bergens Trond Mohn, Oskar Johnsen.

Tverrelvaldalen IL takker Oskar og applauderer. Her er link til FB-siden hvor du finner oversikt over de som som har bidratt blant enkeltpersoner (ikke bedrifter) nå i den premature fasen av "kronerullingen": TRYKK HER

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 451
Hittil denne måneden: 24904
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?