Sikret seg gullblokka i kunstgressaksjonen

Skrevet av: Jarle Mjøen         Dato: 16.05.18 07:42

Tre av fire gullblokker var allerede kjøpt, så bar ALI fast på kroken.

Etter styremøte i Alta Laksefiskeri Interessentskap (ALI) tirsdag kveld ble det klart at ALI kjøper den siste gullblokka, og dermed er hele sentral-linja av blokker på banekartet solgt. Tverrelvdalen IL er svært glad for å ha fått ALI med som støttespiller for å få realisert Sparebank1 idrettspark og med ny kunstgressbane – et prosjekt med en kostnadsramme opp mot syv millioner kroner.

De fire som sikret seg gullblokkene (25.000 kroner) er: Svein Thomassen AS, JARO AS, Harald Nilsen AS og altså ALI. De største kjøpene er Roald Johansen AS og Arvid Thomassen AS, som begge har kjøpt blokker for 60.000 kroner.

TRYKK HER for å gå til aksjonssiden på FB.

Salget av blokker og andeler er kommet svært godt i gang, men det gjenstår enda noe før vi har fulltegnet "kartet" med bedriftslogoer og har nådd målet om over 100.000 kroner inn i privatandeler. Målet er å få inn totalt 600.000 kroner fra våre støttespillere, det være seg næringsliv og privatpersoner. Per 16. mai nærmer vi oss en halv million kroner inn, noe som letter både mellomfinansiering og gjør at TILs egenandel blir håndterlig.

TREFFSTATISTIKK
Antall treff i dag: 413
Hittil denne måneden: 24866
SPONSORER

HOVEDSPONSOR

 

         HOVEDSPONSOR 
         ALDERSBESTEMT

   
   

DELSPONSOR

                    
   

UTSTYRSLEVERANDØR

 
?